اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید  ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به زندان محکوم شدند/ قوه قضاییه: احکام پرونده چای دبش قطعی است+ فیلم حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب افزایش «سن» ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم تا حداکثر ۲۷ یا ۳۰ سال بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه‌خیز در تهران فعالیت مدارس و ادارات دولتی مازندران فردا دوشنبه از ۹ صبح آغاز می‌شود بازداشت ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودک ایرانشهری مدارس مشهد غیر حضوری شد هشدار پلیس فتا: برای دریافت کالا برگ نیازی به کلیک بر روی هیچ لینکی نیست دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است کشف نوع جدیدی از سلول‌های چربی و نقش آنها در بیماری‌های متابولیک اسکایپ تعطیل می‌شود؟

کلاهبرداری از صاحبان آپارتمان‌های اجاره‌ای در تهران

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا از دستگیری ۳ نفر با اتهام کلاهبرداری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۳۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 20
کد خبر: ۲۵۰۶۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ عبدالله چولکی اظهار داشت: با ارجاع پرونده‌ای از پلیس آگاهی تهران بزرگ با موضوع کلاهبرداری به شیوه اجاره واحد‌های مسکونی، به جهت حساسیت موضوع رسیدگی آن به کارآگاهان پلیس آگاهی ارجاع شد.

وی افزود: در بررسی اولیه مشخص شد فردی به هویت معلوم آپارتمان‌های مسکونی تعداد ۷۵ نفر را با اخذ وکالتنامه از مالکان جهت اجاره دادن دریافت و در ادامه آپارتمان‌های فوق را با اخذ مبلغ ودیعه سنگین به افراد دیگر واگذار کرده و سپس متواری شده است.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: بلافاصله با هماهنگی قضائی تمامی حساب‌های بانکی متهم و همدستانش مسدود و با انجام تحقیقات میدانی و شناسایی مخفیگاهش، وی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.

وی تصریح کرد: در تحقیقات انجام‌شده و بررسی مدارک و مستندات موجود، مشخص شد برادر متهم نیز همدست وی بوده و بخشی از وجوه کلاهبرداری به حساب همسرش واریز شده است که طی یک عملیات پلیسی این متهمان نیز در مخفیگاه خود در یکی از شهر‌های شمالی شناسایی و دستگیر شدند و در بازجویی‌ها اعتراف کردند.

سرهنگ چولکی با بیان اینکه اقدام سریع و بررسی دقیق موضوع توسط پلیس آگاهی به این منجر شد که مجرمان به اهداف شوم خود نرسند، به شهروندان توصیه کرد: برای معاملات ملکی و وکالت اجاره به بنگاه‌های املاک معتبر و دفترخانه‌های مجاز مراجعه کنید. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده